1.Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

1.Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresi

Değerli Meslektaşlarımız, Pozitif psikoloji yaklaşımı dünya ile paralel olarak ülkemizde de büyük ilgi görmektedir. Bu konuda bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulunmak üzere uluslarası katılımlı 1. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresini düzenlemeye

Değerli Meslektaşlarımız, Pozitif psikoloji yaklaşımı dünya ile paralel olarak ülkemizde de büyük ilgi görmektedir. Bu konuda bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulunmak üzere uluslarası katılımlı 1. Avrasya Pozitif Psikoloji Kongresini düzenlemeye karar verdik.
Kongremiz 28-30 Nisan tarihleri arasında Üsküdar Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir. Pozitif psikoloji yaklaşımının önde gelen isimlerinin de konuşmacı olarak katılacağı kongrede, konferanslar, paneller ve çalıştaylar ile zengin bir programla karşınızda olmayı umuyoruz.
Pozitif psikolojinin psikolojik danışma alanında kullanımı ile ilgili sunumlarında olacağı kongremiz, MEB personelinin ve öğrencilere indirimli olarak katılım imkanı sunmaktadır. Sizleri aramızda görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Önemli Tarihler:
Bildiri özeti son gönderim tarihi 15 Nisan 2016 
Kongre web sitesi: www.ppcongress2016.org
kayit-ucreti.png

Kongre sonrasında hakem sürecinden geçen makaleler The Journal of Happiness & Well-Being dergisinin özel sayısında yayınlanacaktır. 

 

Simdiden teşekkürler.

pozitif-psikoloji-kongresi.jpg
 

Bu haber toplam 6639 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.