Dergi p.Dr. Kendini Yeniledi

Dergi p.Dr. Kendini Yeniledi

Kendimizi Yeniledik

Yeni mi Tanışıyoruz? 

Dergi p.Dr. Psikolojik Danışmanlık-Rehberlik alanındaki ilk ve tek ulusal öğrenci dergisi... Bölüm öğrencilerinin yazıla­rına yer veren, hocaların bilgilerinden ise röportajlar yoluyla faydalanan bir yayın organı ... Neşeli,

hareketli ve canlı bir üsluba sahip ...

Talep Edenler İçin Varız 

Yeni yayın döneminde kendimi­zi yeniledik. "Dergi Talep Formları· aracılığıyla önceden alan yoklaması yapıyoruz. Gelen talep doğrultusun­da ve sınırlı sayıda baskı yapacağız. Böylece alanın haklarını savunan der­gimizi yalnızca önemini ve kıymetini bilenlere ulaştırmış olacağız.

Biz bölüm arkadaşlarımız için ikinci üniversite olmayı hedefliyoruz Dergimizin daha da gelişmesi ve kalitelenmesi için uzun bir süreç var. "Artık tamam olduk" demiyoruz. Ancak sadece "alan dışı atama ya­pılınca bilinçlenen zümreden olmak istemiyoruz. Karınca kararınca, bizi destekleyen arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yapıyoruz. Okurlarımıza ve mesleğimiz için taşın altına elini koyanlara çok çok teşekkür ediyoruz.

Sizi De Aramıza Bekliyo­ruz

Okurumuz olarak, bulunduğunuz kampüste temsilcimiz olarak veya okul temsilcisi arkadaşımıza yardımcı olarak, dergi­nin içeriğine yazı göndererek, bölüm hocalarınızla röportajlar yaparak, özgün fikirlerinizi bizimle paylaşarak aramıza katıla­bilirsiniz. Bu dergi hepimizin. Gelirseniz, birlikte inşa ederiz. 

Süper Projeler Yapılabilir

Ülkemizde kast sistemi yok. Yeter ki ortaya bir ürün koyun. üretin. çalışın, çabalayın. Sizi herkes dikkate alır. almak zorunda ... Bu an­lamda yeter ki "aman sende" ci ol­mayalım; çok güzel işler başarabiliriz.

p.Dr. nin uzun zamandır hedefle­diği birkaç proje var: Bunların ilki ·poR kitabı...· Daha başka birçok çalışma ortaya koyabiliriz. Siz de şimdiden bize katılabilir ve PDR'ci halkamıza dahil olabilirsiniz. 

Sosyal Medya Sayfalanmız 

Yeni sayımızı 2013-2014 eğitim yılı. güz döneminde çıkartmayı plan­lıyoruz. Sınırlı sayıda basılacak olan yeni sayımızdan temin edebilmek için, okul temsilcimiz sınıfınıza geldi­ğinde  Dergi Talep Formu"na isminizi yazdırınız.

Aynca sosyal medya sayfaları­mızdan psikoloji içerikli ve faydalı paylaşımlarda bulunmaya devam ediyoruz. Bizi sanal ofislerimizden de takip edebilirsiniz. Eğer siz ilgi gös­terirseniz, destek verirseniz ve talep ederseniz Dergi p.Dr. gelişerek yayın hayatına devam edecektir.

Bir sonraki sayımızda görüşünceye dek; insani olarak erdemli, mesleki olarak bilinçli kalmaya devam ediniz.

Bu haber toplam 72984 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.