DOĞRU İNSANI BULMAK, Dünyada Cenneti Yaşamak

DOĞRU İNSANI BULMAK, Dünyada Cenneti Yaşamak

Evlilik öncesi tanışma ve görüşme süreciyle ilgili olarak hazırlanan eser, D&R ve kitapyurdu gibi sitelerin yanı sıra kitapçılardan da temin edilebilecek.

DOĞRU İNSANI BULMAK
Dünyada Cenneti Yaşamak

Doğru İnsanı Bulmak, Dünyada Cenneti Yaşamak kitabı çıktı.

Kitabı Nasıl Temin Edebilirim?

Kitapyurdu, D&R, İdefix ve babil.com gibi sitelerde bulunuyor... Ayrıca tüm illerdeki kitapevlerinde ve D&R şubelerinde yer almaya başladı. 

1) Kitapyurdundan satın almak için tıklayınız

2) D&R'dan satın almak için tıklayınız

3) İdefix'ten satın almak için tıklayınız

4) Babil.com'dan satın almak için tıklayınız

Uzman Psikolojik Danışman Abdullah YALNIZ tarafından kaleme alınan eser; sevdiğimiz, sevgilimiz, eşimiz olacak ve hayatımızı paylaşacağımız o müstakbel insana dair özenle sakladığımız umutları ele alıyor. Evlilik öncesi süreçler olan; tanışma, görüşme, flört etme, sözlenme, nişanlanma ve nikâhlanma konularını inceliyor.

Evlilikle İlgili En Çok Merak Edilen Konular

Üniversite okurken evlenilebilir mi?

Evliliğe hazır olup olmadığımızı nasıl anlarız?

Aşk evliliği mi yapmalı, mantık evliliği mi olmalı?

Evlilik amacıyla görüşülen kişiden “elektrik almak” nasıl olur?

Eş adayını gerçek anlamda tanımayı sağlayan, doğru sorular nelerdir?

Sadece erkekler mi evlilik teklif edebilir?

Gençler neden hiç evlenmek istemiyor veya 40 yaşına doğru evleniyor?

Evlendikten kısa bir süre sonra boşananların sayısı, neden hızla artıyor?

Mutluluğun Formülü Var Mı?

Her insan, evlenilecek doğru insanı bulmayı ve mutlu bir evlilik yapmayı amaçlar. Oysa “mutlu evlilik” garantisi veren bir sigorta firması yoktur. “Dünyada cenneti yaşamayı” sağlayan bir sihirli değnek yoktur. “Huzurlu bir yuva kurma” becerisi kazandıran bir üniversite yoktur. “Doğru insanı” bulan bir dedektör yoktur. “Bir yastıkta kocamayı” sağlayan yastıklar ise henüz üretilmedi.

Ancak yine de gerçek aşkı bulmak, âşık olunan kişiyle evlenmek ve dünyayı cennetin şubesi haline getirmek mümkündür. Bunu başarmak için; evlenmeyi düşünen gençlerin evlilik meselesini ciddiye alması, aile kurumuna önem vermesi ve bu konu üzerine mesai ayırması gerekir.

Okuyacağınız Bu Kitap, Size Ne Katacak? 

Elinizdeki eser; kendi bulduğu adayla evlenmek isteyen, evlenmeyi düşünen ancak henüz uygun bir eş adayı karşısına çıkmayan, akrabalarının veya arkadaşlarının önerdiği bir adayla tanışma aşamasında olan, hâlihazırda sevdiğiyle görüşmeye devam eden, sözlü veya nişanlı olup evlilik planları yapan bireylere hitap edecek şekilde hazırlandı.

Bu kitap kaleme alınırken, aşk, sevgi ve evlilik kelimelerini duyunca arkasına bakmadan koşan gençleri evlilikle barıştırmak, evlenmeyi düşünen ancak “doğru insanı” bulacağına inanmayan gençleri yüreklendirmek, evlenmeyi düşünmeyen ve sürekli erteleyen gençlerin aklına evliliği düşürmek, evlenmeyi düşündüğünü belirten fakat somut bir adım atamayan gençleri harekete geçirmek amaçlandı. 

kapak-(düşük).jpg

arka-kapak.jpg

ktppp.jpg

dr-gorsel.jpg

Bu haber toplam 4863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum