Editör'den Başyazı

Editör'den Başyazı

Sizler için, son derece doyurucu bir mesleki içerik hazırladık

Editörden...                                                                                                    Uzman Psikolojik Danışman                                                                                                                                    ABDULLAH YALNIZ

 

Sizler için, son derece doyurucu bir mesleki içerik hazırladık...

Yaptığımız İşi Seviyoruz

Kasım-Aralık 2015 sayımızla birlikte, yayın yolculuğumuzda beşinci yıla giriyoruz.

Bu Sayımızı Psikoloji Tarihine Not Düşüyoruz!

Dergi p.Dr. olarak, başlıca iki hedefimiz var; birincisi PDR bölümüne alan dışı atama yapılmasına karşı çıkmak ve alan dışı atama tehlikesinin hâlen devam ettiği bilincini bölüm mensuplarına aşılamak. İkincisi ise; temsilci, yazar veya okur olarak ekibimize katılan arkadaşlarımızın, mesleki yeterliliklerini artırmalarına katkı sağlamak. PDR bölümünün haklarını savunmak amacıyla etkili ve yetkili isimlerle görüşüyor, bu kapsamda girişimlerde bulunuyoruz. Bu sayımızı, Dergi p.Dr.’nin 10. sayısı olarak Psikoloji tarihine not düşüyoruz.

Mesleki Çalışmamıza Olan İlginiz İçin Tebrik ve Teşekkür Ederiz

Basılı haldeki dergimize gösterilen ilgi ne kadar yüksek olursa, alanımızın haklarını savunmak anlamında o kadar fazla girişimde bulunabiliyor ve muhatap kabul ediliyoruz. Bu bağlamda verdiğiniz destek için teşekkür ediyor ve çalışmalarımıza yaptığınız katkıların devamını bekliyoruz. Sosyal medya sayfalarımızda, toplam 30 bin üyemiz var ve PDR/Psikoloji içerikli paylaşımlarımızı aktif olarak takip ediyorlar.

Elinizdeki sayımızda; mesleki gelişiminizi artıracak, kaynakçalı bilimsel makalelerden ve bilgilendirici bölümlerden oluşan doyurucu bir Dergi p.Dr. içeriğiyle karşılaşacaksınız.

Yakın zamanda tekrar buluşmak üzere, sağlıkla ve huzurla kalın...

İletişim için: dergipdr@gmail.com

pdr-editor.jpg

Bu haber toplam 9695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.