Engelleri Aşanlar-Turan YALÇIN

Engelleri Aşanlar-Turan YALÇIN

Bu kitapta kimisi doğuştan, kimisi de kaza ve hastalık sonucu engelli kalan ancak sağlıklı insanlardan daha büyük işler başaran insanların hayatlarına uzanacaksınız.

ENGELLERİ AŞANLAR – TURAN YALÇIN

Bu kitapta kimisi doğuştan, kimisi de kaza ve hastalık sonucu engelli kalan ancak sağlıklı insanlardan daha büyük işler başaran insanların hayatlarına uzanacaksınız. Kendisi de işitme engelli bir yazar olan Turan YALÇIN bu engelleri aşanlarkitabında Âşık Veysel, Abraham Lincoln, Tevfik Fikret, Helen Keller, Lokman Ayva, Stephan Hawking, Şafak Pavey, Neyzen Tevfik, Mithat Enç ve Büyük İskender gibi farklı zaman ve mekânlarda yaşamış yaklaşık 60 başarılı insanın engellerini aşarak nasıl başarılı olduklarını kaleme almış. Yazar bu insanların kendilerine olan güvenine vurgu yapıyor ve sağlıklı bireylerin engellilerin başarılarını görerek kendilerine dersler çıkarmalarını tavsiye ediyor. Kitapta Büyük İskender, Thomas Edison, Shakespeare gibi  “o da mı engelliymiş” diyeceğiniz isimler de var.

Ünlü engellilerin 10 ortak özelliğini inceleyerek başlayan kitap akıcı bir şekilde ilerliyor. Eminim sizler de büyük işler başaran bu engellilerin başarılarının sırlarını anlayacak ve onları takdir edeceksiniz. Okuduklarımızı hayatımıza yansıtmak dileğiyle, iyi okumalar

EYÜP CAN YAZICI

Bu haber toplam 5336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.