p.Dr. Eserlerini Nasıl Temin Ederim?

p.Dr. Eserlerini Nasıl Temin Ederim?

p.Dr. Eserlerini Nasıl Temin Ederim?

p.Dr. Kitap & Dergi

Tarafından Hazırlanan Eserler

p.Dr. ekibi olarak; şu ana kadar 3 kitap ve birçok dergi çıkardık. Dergilerimiz tamamen tükendi. Stoklarımızda yer alan 3 kitabı hızlı bir şekilde ve uygun ücretle temin etmek için, yayınevimizin WhatsApp hattından bize ulaşabilirsiniz.

p.Dr. Kitap & Dergi p.Dr. WhatsApp İletişim Hattı: 545 573 77 37 

gorev.jpg

Şu anda elimizde, bireysel alım yapanlar için ve kampüslere toplu olarak göndermek için 3 farklı kitap bulunuyor. 

3 kitabımız şunlar: 

1) Nitelikli Psikolojik Danışman= 400 sayfa.
Yayınevimizde kargo dahil 80 TL

2) Okul PDR Servisi= 400 sayfa.

Yayınevimizde kargo dahil 80 TL

3) Doğru İnsanı Bulmak/Dünyada Cenneti Yaşamak= 160 sayfa.

Yayınevimizde kargo ve hediyelerimiz dahil 20 TL 

Eserlerimiz PDR alanına yönelik olarak hazırlanmış ve kendi kategorisinde tek olma özelliği taşıyor. Dergilerimizi sınırlı sayıda basıyor ve baskısı tükenenleri genellikle tekrar bastırmıyoruz. Bu anlamda arşivimizde yer alan dergiler 2019 Nisan-Mayıs ayı itibarıyla tamamen tükenmiş durumda. Ancak ilerleyen süreçte, dergimizi tekrar çıkarma planımız var. Sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı (instagram.com/dergipdr) takipte kalarak, konuyla ilgili yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 

Görev Yapmakta Olan Meslektaşlarımız veya Lisans Okuyan Arkadaşlarımız Eserlerimizi Nasıl Temin Edebilir?

Mezun olmuş, atama bekleyen veya görevde olan meslektaşlarımız eserlerimizi bireysel olarak temin edebilirler. Okul Temsilcilerimiz, yalnızca kampüs içiyle ve öğrenci arkadaşlarımızla ilgilenmektedir.

PDR lisans öğrencisi olan arkadaşlarımız ise, okuduğu kampüste p.Dr. Okul Temsilcisi olup olmadığını araştırabilirler. Öncelikle okul temsilcisinden alma fırsatını değerlendirmeleri daha avantajlıdır. Ancak kampüslerinde temsilci yoksa, isterseler whatsaptan bize ulaşarak yönlendirme desteği alabilirler veya direkt olarak kitapyurdu'ndan temin edebilirler. 

Kitaplarımızı "kitapyurdu.com" İnternet Satış Sitesinden ve "n11.com" Alışveriş Sitesi Üzerinden Alabilirsiniz

Yalnızca kitaplarımıza sahip olmak istiyorsanız; isterseniz bir tanesini, isterseniz de iki kitabı birden "kitapyurdu" internet kitap satış sitesinden veya n11.com'dan alabilirsiniz.

Kitabımızı doğrudan yayınevimizden ve uygun ücretle alabilirsiniz. Yayınevimizden aldığınızda Okul PDR Servisi kitabı 70 TL ve Nitelikli Psikolojik Danışman kitabı 70 TL oluyor. Üstelik kargo ve hediyelerimiz ücrete dahildir. Kitapyurdu sitesinde, Nisan-Mayıs 2019 itibarıyla Okul PDR Servisi kitabımız tamamen tükenmiş durumda. Yalnızca yayınevimizin WhatsApp hattından temin edebilirsiniz. 

Yayınevimizin WhatsApp Hattı: 545 573 77 37 

Kitapyurdu sitesindeki ücretler, 400 sayfalık Nitelikli Psikolojik Danışman kitabımız için kargo dahil 75 TL, 400 sayfalık Okul PDR Servisi kitabımız için 83 TLve 160 sayfalık Doğru İnsanı Bulmak/Dünyada Cenneti Yaşamak kitabımız için 17 TL şeklinde belirlenmiş durumda.

Kitaplarımızın İdefix ve D&R web sitelerinde yer almaktadır, D&R şubesinde de yer alması için çalışmalarımız sürmektedir.

Kitapların Yanı Sıra Dergi De Almak İstiyorsanız Bize Whatsaptan Ulaşabilirsiniz.

Ancak hem kitapları hem de dergileri almak istiyorsanız, bize WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Bizden aldığınız eserlerde çeşitli indirim kampanyaları uygulanmaktadır. Ücretler belirlerken; alınan ürün miktarına göre kargo, kdv ve diğer giderler değişiklik gösterebilmektedir.

favicon-001.png     0545 5 737 737 

favicon-001.png     0545 5 PDR PDR 

"Doğru İnsanı Bulmak" Kitabımız, Kitap Evlerinde Satılıyor

Nitelikli Psikolojik Danışman ve Okul PDR Servisi isimli 2 mesleki kitabımız, PDR ve Psikoloji alanına özel olarak hazırlandığı için yalnızca meslek elemanları ile lisans öğrencileri tarafından temin ediliyor. Ayrıca her ildeki Okul PDR uzmanı sayısı sınırlı olduğu için, bu eserler kitap evlerine ulaştırılmamıştır.

Bu nedenle, mesleki p.Dr. eserlerine ulaşmak için kitapyurdu sitesinden veya WhatsApp hattımızdan yararlanabilirsiniz.

Ancak Doğru İnsanı Bulmak/Dünyada Cenneti Yaşamak isimli kitabımız, tüm kitapseverlere hitap ettiği için, her ildeki seçkin kitabevlerinde yer almaktadır. 

Örneğin Ankara'da Dost Kitabevi'nde, Malatya'da Fidan Kitabevi'nde, İstanbul'da ve Konya'da merkezi kitapçılarda eserimize ulaşabilirsiniz.  

Kitaplarımızın Kapak Resimleri, Tanıtım Yazıları ve İçindekiler Bölümleri

on-kapak-nitelik.jpg

 

arka-kapak-nitelik.jpg

on-kapak-okul-pdr.jpg

arka-kapak-okul-pdr.jpg

 


kapak.jpg

NİTELİKLİ PSİKOLOJİK DANIŞMAN 

İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜ

nitelikli-psikolojik-danisman3.jpgnitelikli-psikolojik-danisman5.jpgnitelikli-psikolojik-danisman6.jpgnitelikli-psikolojik-danisman7.jpg

nitelikli-psikolojik-danisman8.jpgnitelikli-psikolojik-danisman9.jpg

OKUL PDR SERVİSİ

İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜ

okul-pdr-servisi3.jpgokul-pdr-servisi4.jpgokul-pdr-servisi5.jpgokul-pdr-servisi6.jpg

okul-pdr-servisi7.jpgokul-pdr-servisi8.jpgokul-pdr-servisi9.jpgokul-pdr-servisi10.jpg

 

 

Bu haber toplam 18151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.