p.Dr. Mayıs 2016 Talep Toplama Süreci Başladı

p.Dr. Mayıs 2016 Talep Toplama Süreci Başladı

p.Dr. Mayıs 2016 Talep Toplama Süreci Başladı

p.Dr. Mayıs 2016 Talep Toplama Süreci Başladı 

“p.Dr. Kitap projesi” ve “Dergi p.Dr. Mayıs 2016 sayısı” için, Okul Temsilcilerimiz kampüslerde talep toplama sürecini başlatıyor. CV’nize artı değer katacak ve mesleki gelişiminizi artıracak olan p.Dr.’yi temin etmek için tam zamanı... Bugünlerde, sınıfınıza kadar gelen Okul Temsilcimize isminizi yazdırmayı unutmayın deriz [Simge]  

Neden Önceden Talep Topluyoruz? 

Bilindiği gibi Dergi p.Dr. öğrenciler tarafından organize edilen bir çalışma olduğu için; eksik ya da fazla dergi basılması sorunu oluşmaması ve maddi açıdan zorluğa düşülmemesi için, baştan talep toplanarak o miktarda dergi basılıyor.  

Çalışmanızın Örneğini Görmek İstiyoruz 

“Derginin veya p.Dr. Kitap’ı görerek öyle almak istiyoruz” diyebilirsiniz. Sizi anlıyoruz ve hak veriyoruz; fakat yukarıda açıkladığımız gibi, eksik veya fazla basmamak için dergi/kitap çıkmadan önce talep toplamak durumundayız. Bu noktada bizi ve Okul Temsilcimizi anlayacağınızı umuyoruz.  

Çözüm Olarak Ne Yapabiliriz? 

Ancak bu problemi aşmak için şöyle bir uygulama yapacağız. Dergimiz ve kitabımız bitmese bile, alacak arkadaşlarımızda fikir oluşması açısından kapak resmini en kısa sürede hazırlayıp size ulaştıracağız. Sizden de bu süre içerisinde beklentimiz; bugüne kadar yaptığımız etkili ve faydalı çalışmalara güvenerek yeni çıkacak olan dergimizi/kitabımızı görmeseniz bile talep etmeniz yönünde... Böylece hem daha kolay hem de (set olduğu için) daha uygun bir ücrete çalışmalarımızı temin edebileceksiniz.  

Çalışmalarımız Kampüslere Ne Zaman Ulaşacak 

“p.Dr. Kitap projesi” ve “Dergi p.Dr. Mayıs 2016” sayısı, Nisan ayının ortasında veya en geç Mayıs ayının başında kampüslere ulaşmış olacak. Tabii ki bu süreden önce, tüm kampüslerden taleplerin gelmiş olması ve yeterli sayıya ulaşabilmiş olmamız gerekiyor. O konuda yoğun ilginizi bekliyoruz, arzu ediyoruz. 

İsminizi Yazdırmayı Unutmayın 

Bu bağlamda bu fırsatı kaçırmamak için ertelemeden talep formuna isminizi yazdırmanızı öneririz. Temsilcilerimiz sınıf duyurularının ardından broşür dağıtımı ve talep toplama işlemi gerçekleştirmektedirler.  

Yazar ve okur olarak, sizlerin de çalışmalarımızdan yararlanmanızı diliyoruz.  

Önemli Not 

Geçen dönem çıkan sayılarımızı (okul temsilcisi eksikliği nedeniyle) ulaştıramadığımız arkadaşlarımız dergipdr@gmail.com üzerinden veya WhatsApp (0545 5 737 737) üzerinden bize ulaşarak, okul temsilcisi olma taleplerini iletebilirler.  

 

 

Bu haber toplam 3952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.