Pdr Servisi İçin Oda Verilmesi ve Bilgisayar-Yazıcı Almak İçin Dilekçe

Pdr Servisi İçin Oda Verilmesi ve Bilgisayar-Yazıcı Almak İçin Dilekçe

Yeni atananlar arkadaşlarımız, okulda PDR odası yoksa nasıl bir yol izleyebilir?

PDR SERVİSİ İÇİN ODA VERİLMESİ VE BİLGİSAYAR-YAZICI ALMAK İÇİN DİLEKÇE 

Meslektaşlarımız görev yaptıkları okullarda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi odasının olmadığı durumlar yaşayabilmektedir. Bu durum, idareci hocalarımızın bir çözüm bulamaması ve gerçekten okulda oda olmaması nedeniyle ortaya çıkabildiği gibi bazen de konuyu önemsememelerinden ve "iki kişi bir odada çalışırsınız fifabahis giriş canım nolcak sanki" ya da "müdür yardımcısıyla birlikte aynı odada görev yaparsınız" biçiminde düşünmelerinden kaynaklanmaktadır.

14 Ağustos 2020 tarihli RPD Hizmetleri yönetmeliğinde açıkça belirtildiği üzere, okul müdürü PDR uzmanı için müstakil bir oda tahsis etmek durumundadır. Danışanların mahremiyeti ve gizlilik ilkesi gereği bu durum bir lüks değil, asgari gerekliliktir. 

Ayrıca PDR Servisinde bilgisayar, yazıcı, masa-sandalye ve telefon gibi temel büro malzemelerinin de yer alması gerekmektedir. Bu anlamda sorun yaşayan meslektaşlarımız, öncelikle yapıcı iletişim ve konuşma/görüşme yoluyla sonuç almaya çalışabilir. Ancak süreci resmiyete dökmek ve kayda girmesini sağlamak amacıyla, görüşme yapmanın yanı sıra yazılı olarak da konuyla ilgili dilekçe verebilirler. 

Meslektaşlarımız Psikolojik Danışman Birsen DEMİR ve Zeynep Büşra KAYACIER tarafından hazırlanan ve ekte yer alan dilekçe örnekleri düzenlenerek bu amaçla kullanılabilir. 

ODA TALEP DİLEKÇESİİNDİR
EKSİK DONANIM BİLDİRME VE TALEP ETME DİLEKÇESİİNDİR

 

Bu haber toplam 5600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.