Yeni Çıkacak Kitabımızın Ücreti ve İndirim Konusu

Yeni Çıkacak Kitabımızın Ücreti ve İndirim Konusu

Yorum ve değerlendirmeler

YENİ ÇIKACAK KİTABIMIZIN ÜCRETİ VE İNDİRİMİ KONUSU

KİTABIMIZIN ÜCRETİ NEDEN BU ŞEKİLDE?

PDR SERVİSİNDE SIKÇA KARŞILAŞILAN SORUNLAR ve ÇÖZÜMLERİ

Bu kapsamlı açıklama ve duyuru metnimizi okuyup, PDR Kitap Yayınevimiz hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.  

p.Dr. Kitap olarak alanında ilk, tek ve benzersiz eserler yayınlamak temel hedefimiz. O anlamda okullarda çok ihtiyaç duyduğumuz ve kaynak eser bulamadığımız bir konuda, yani PDR servisinde karşılaştığımız sorunlara nasıl müdahale edebileceğimiz noktasında yakın zamanda bir kitap yayınlayacağız. İsmi "PDR Servisinde Sıkça Karşılaşılan Problemler ve Çözümler" şeklinde. Okul PDR Servisi kitabının eşi olarak tanımlayabileceğimiz mükemmel bir kitap oldu kendisi.

Özellikle Okul PDR Servisinden memnun kaldıysanız, bu kitabı mutlaka almanızı öneririz çünkü bu kitap ile Okul PDR Servisi tam anlamıyla birbirinin devamı niteliğinde olan eserler.

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız PDR Servisinde Sıkça Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümler" isimli kitap bitti, baskı için hazırlanıyor. Çok kapsamlı ve benzersiz bir eser oldu. Kitap 2 cilt halinde yayınlanacak ve toplamda yaklaşık 500-550 sayfa civarında olacak. Umarız ki siz değerli meslektaşlarımız tarafından beğenilir ve alanımızdaki önemli bir boşluğu doldurur. Malumunuz *okullarda bir sorunla karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiğinde dair ciddi anlamda bir ihtiyaç ve eksiklik vardı. Bu eser o açığı kapatacak formatta ve kalitede bir kitap.

Kitapların ücreti kitap satış sitelerinde bir cildi 90-100 TL ve iki cildi 180-200 TL olacak (İki cilt birlikte satılacak, ayrı ayrı satılmayacak). 

Ancak biz p.Dr. gruplarımıza özel çok büyük bir ön sipariş indirimi yapalım istiyoruz. Size özel kısa süreyle sınırlı olarak 2 farklı alternatif sunuyoruz. Üstelik (20-25 TL tutabilen) kargo ücreti de bize ait olacak. 

Yeni çıkacak kitabı almak isteyen arkadaşlarımıza 2 seçenek sunuyoruz

1) Yalnızca iki ciltlik kitabı almak isterseniz kargo dahil 125 TL oluyor (yanında kalem-ayraç-sticker ve ahşap p.Dr. anahtarlığı gibi hediyeler veriyoruz)

2) İki ciltlik kitabın yanı sıra + Doğru İnsanı Bulmak kitabımızı da eklediğimiz  paketi almak isterseniz kargo dahil 150 TL oluyor (Bu paketi almanızı öneririz çünkü Doğru İnsanı Bulmak kitabımız tüm sitelerde tükendi, yalnızca yayınevimizde az miktarda kaldı ve yakın zamanda tekrar basılmayacak) (yanında kalem-ayraç-sticker ve ahşap p.Dr. anahtarlığı gibi hediyeler veriyoruz)

Bu anlamda bu formu doldurarak, 3 gün süreyle ve ilk 200 adet kitapla sınırlı olan bu gruba özel indirim fırsatını değerlendirmenizi öneririz. Şimdi sipariş oluşturursanız, büyük bir indirimle kitapları almış olacaksınız. Daha sonra bu imkanı belki de tekrar sunamayabiliriz çünkü (ithal kağıt vb alma konusunda) dolar hızla yükseliyor. 

Ön Sipariş Oluşturma Formu için buraya tıklayınız 

Kitabımız 1-2 ay içinde adresinizde olacak, muhtemelen daha önce çıkacak fakat ön sipariş aldığımız için tedbiren 2 ay diyelim ve size mahcup olmayalım. Ayrıca kitabın içeriği gerçekten çok kaliteli, görmeden almış olacaksınız fakat hiç tereddütünüz olmasın. Nasıl ki Okul PDR Servisi kitabından çok faydalandıysanız ve memnun kaldıysanız, bu 2 ciltlik eseri de yanı başınızdan ayırmayacaksınız. Bugüne kadar bize güvendiniz sağolun, bu kitap için de gerçekten bize güvenebilirsiniz ve güveninizi-ilginizi bekliyoruz. Biliyorsunuz ki hiçbir zaman "kitabı satarım, sonra kendi yoluma bakarım" diyen bir yayınevi olmadık, kitap satmak için değil faydalı bir eser ortaya koymak için sizlerin desteğiyle çabalıyoruz. O anlamda memnun kalacağınızdan emin olmasak, "bu kitapları almanızı ısrarla öneriyoruz demezdik.

ikisi-bir-arada-001.jpgAyrıca bu indirimi yapmamızın 3 amacı var:

1) Bu grubumuza yönelik dosya, döküman gibi faydalı paylaşımların yanı sıra; kitaplar için büyük indirimler yapma, ücretsiz veya büyük indirimli ürün sunma gibi maddi açıdan da özel fırsatlar sunalım istiyoruz. 

2) Kitabımızın baskı maliyetleri için bütçe oluşturmayı planlıyoruz, o nedenle ilk 200 adet kitapla ve 3 gün süreyle sınırlı olacak şekilde böyle bir özel kampanya yapmak istiyoruz. 

3) Kitaplarımızın ücretleri genel olarak biraz yüksek, bu konuda haklı olarak eleştiri alıyoruz ve herkese indirimli veremesek de en azından siz ayrıcalıklı meslektaşlarımıza çok düşük ücretle kitapları sunalım istiyoruz. Kitap ücretlerinin yüksek olmasının nedenlerini de şöyle açıklayalım; 

a) Butik ve küçük bir yayıneviyiz. Arkamızda bir şirket veya destek yok. O nedenle tüm giderlerimizi (personel, kira, baskı, muhasebe vs.) karşılamak durumundayız ve bunlar çok ciddi meblağlar tutuyor. 

b) Henüz az sayıda kitabımız var, kitap sayımız artınca maliyetlerin dağılımı azalacak ve fiyatlar daha fazla düşecek. Yoksa biz hiçbir zaman yüksek ücret taraftarı olmadık. 

c) Kitaplarımızı 2015-2016'da uzun süre 40-45 TL'ye satmıştık. Ancak doların yükselmesi ve ekonomik göstergeler, ithal kağıt vb dışa bağlı malzemelerin 3-4 kat artmasına neden oldu. Biliyorsunuz ki bir top A4 kağıt bir zamanlar 6-7 liraydı, şuanda 18-20 lira. Kitaplardaki fiyat artışının en büyük nedeni bu durum. 

d) Aracı kurumlar bizden 60-65 TL'ye aldığı kitaba yüksek kar koyup 90-100 liraya satıyor. O nedenle biz de aracılara vermek yerine, indirimli olarak doğrudan siz meslektaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz. 

e) Kaliteli ürün pahalı oluyor. Saman kağıda veya kalitesiz mürekkeple baskı yaptırsak belki daha hesaplı olacak ama bu kez de böylesine ciddi konularda yazılmış ve kalın bir kitap okunaklı olmayacaktır. O nedenle kitabın "beni oku diyen" sayfa kalitesini bırakmak istemiyor ve kaliteyi kaybetmekten kaçınıyoruz. 

f) Bir kez verilen bir ücret oluyor ve çok uzun yıllar kullanılabilen kitaplar alınıyor. Ayrıca ödeme konusunda (geç ödeme, taksit gibi) çok büyük imkanlar sunuyoruz. Bu şekilde meslektaşlarımızın bütçesini zorlamadan ve sıkıntıya girmeyecek şekilde kitabı almasını sağlıyoruz. 

Grubumuzda yer alan neredeyse tüm meslektaşlarımızın, bu benzersiz ve harika 2 ciltlik kitap için ön talep oluşturmasını heyecanla bekliyor; bu ilginin bize çok destek olacağını ve umut aşılayacağını belirtmek istiyoruz. Ayrıca nezaketen veya hatır için kitap alınmaz ve bunu tabi ki biz de bunu istemeyiz; ancak gerçekten çok memnun kalacağınız ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek kitaplar.

Üstelik bu kitaba yoğun ilgi göstermeniz; p.Dr. Kitap olarak hazırlık süreci devam eden 10'dan fazla kaliteli mesleki kitabımızı bastırmak için de bizi çok fazla motive edecektir. İlginiz, desteğiniz ve vereceğiniz cesaret için şimdiden teşekkür ederiz.

Kitabın içindekiler bölümünün bir örneğini inceleyip, geç kalmadan ön talep oluşturmanızı öneririz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz. 

İçindekiler bölümünü incelemek için buraya tıklayınız

ucuncu-kapak-001.jpg

Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.