PDR'YE Alan Dışı Artık Yapılmayacak!

PDR'YE Alan Dışı Artık Yapılmayacak!

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün Resmi Yazısı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından bugün 26.11.2014 tarihinde yapılan açıklamada, alan değişikliği yapılacak branşların “Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği" ve "Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği" olduğunu belirtmiştir. Genel müdürlük tarafından yapılan açıklamada ayrıca "Daha önce yapılan alan değişikliklerinden yansıyan olumsuz geri dönüşler değerlendirilerek alan değişikliğinin sınırlı tutulması ve bundan böyle uygulanmaması gerekli görülmüştür. Bu uygulamada atama bekleyen öğretmen adaylarının olası mağduriyetlerinin, adaletli dağılımı engelleyen hususların ve hukuksuzlukların önüne geçilmesi de göz önünde bulundurulmuştur" denilmiştir.

Bu açıklamadan da anlaşıldığı üzere alan değişikliği tarzında bir uygulama bundan sonra olmayacaktır ve mezun olacak olan veya atama bekleyen arkadaşlarımız mağdur edilmeyecektir.

Milli Eğitim'in aldığı karardan dönmemesini bekliyor, PDR'ye alan dışı atama yapılmaması için girişimde bulunan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Bu başarı hepimizin!

Yazının orjinal metnine buradan ulaşılabilir.

Bu haber toplam 2987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.