PDR'ciler Hem Mesleğine Hem de Dergi p.Dr.'ye Sahip Çıkıyor

PDR'ciler Hem Mesleğine Hem de Dergi p.Dr.'ye Sahip Çıkıyor

- PDR'CİLER HEM MESLEĞİNE HEM DE DERGİ p.Dr.'YE SAHİP ÇIKIYOR - 

Dergi p.Dr.'nin Kasım-Aralık 2014 sayısının hazırlıkları başladı

Bu satırları okuyan sizler de yazar, okur veya temsilci olarak ekibimize katılabilir; böylece hem kişisel gelişiminizi artırabilir hem de mesleki bir çalışmada yer almış olabilirsiniz.

PDR bölümüne bundan sonra hiçbir şekilde alan dışı atama yapılmaması ve bölüm öğrencilerinin daha nitelikli olarak yetişmeleri için çabalayan p.Dr. dergisi; 9. sayısıyla Aralık başında kampüslerde olacak.

Dergi p.Dr. Talep Formu'na isminizi yazdırmayı unutmayınız

Birkaç gün içinde okul ve sınıf temsilcisi arkadaşlarımız, kampüslerde sınıfları dolaşacak ve dergimizi talep edenlerin isimlerini not alacaklar.

Sınırlı sayıda ve talep miktarına göre basılan, eski sayıları çabucak tükenen Dergi p.Dr.'yi arşivinizde bulundurmak için; okul temsilcilerimiz sınıfınıza geldiğinizde hiç gecikmeden "Dergi Talep Formu"na isminizi yazdırın.

Ayrıca Dergi p.Dr.'nin çıkacağından haberdar olan her PDR öğrencisi, 7 Kasım'a kadar psikoloji içerikli inceleme/araştırma/deneme türündeki yazılarını dergipdr@gmail.com'a gönderebilir.

PDR BÖLÜMÜ'NE BU YIL GELEN ARKADAŞLARA TEKRAR HOŞGELDİNİZ DİYOR, MESLEKİ YETERLİK KAZANMA ÇABALARINI TEBRİKLE KARŞILIYORUZ.

ARAMIZA KATILMAK İSTEYEN 1. SINIFTAKİ PDR'Cİ ARKADAŞLAR; OKUR, YAZAR VEYA TEMSİLCİ OLMAK İÇİN dergipdr@gmail.com'dan bize ulaşabilirsiniz.

Bekliyoruz :)

* Dergi p.Dr. Yazı İşleri

Bu haber toplam 3442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.