Bep Toplantısı ve Toplantı Tutanak Örnekleri

Bep Toplantısı ve Toplantı Tutanak Örnekleri

Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP)

BEP (ÖZEL EĞİTİM-KAYNAŞTIRMA) TOPLANTISI VE TOPLANTI TUTANAK ÖRNEKLERİ

Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı/Planı (BEP) toplantısı olarak bilinen Özel Eğitim ve Kaynaştırma Öğrencileri Toplantısı, her öğrenci için ayrı ayrı yapılan ve zamanı standart olmayan bir toplantıdır. Öncelikle sene başında mutlaka yapılmalı ve öğrencilerin durumu değerlendirilmelidir.

Özel eğitim (kaynaştırma) toplantılar, 1. dönem başı, 2. dönem başı ve yıl sonu olmak üzere en az 3 kez yapılır ve öğrencilerin akademik/sosyal/ders notları bazında değerlendirmesi yapılır. Ancak yıl içinde nakil gelen bir kaynaştırma öğrencisi olduğunda veya mevcut öğrencide eğitsel tanı değişikliği, başarı durumunun ilerlemesi/gerilemesi gibi durumlar olduğunda BEP toplantıları da tekrar yapılmalıdır. 

Meslektaşımız Psikolojik Danışman Mehmet POYRAZOĞLU tarafından hazırlanan BEP toplantı tutanaklarını indirip düzenleyerek kullanabilirsiniz. Ekte yer alan dosyalar daha da zenginleştirilecek ve sizden gelen dosyalar eklenerek bu konuda başka bir kaynağa ve örneğe gerek duymayacak şekilde haberimiz geliştirilecektir. 

BEP TOPLANTI TUTANAĞI 1. DÖNEM BAŞI 

BEP TOPLANTI TUTANAĞI 2. DÖNEM BAŞI 

Bu haber toplam 172918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.