Bursa Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İyi Uygulamalar Çalıştayı

Bursa Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İyi Uygulamalar Çalıştayı

Bursa  Vali ve Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği. Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizasyonu ve ev sahipliği ile 16 Haziran 2015 Salı günü 'Bursa  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İyi Uygulamalar Çalıştayının" ilkini gerçekleştireceğiz.

Gelenekselleştirmeyi planladığımız Bursa Rehberlik ve Psikolojik  Danışmanlık iyi Uygulamalar Çalıştayı ile: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında gayret eden eğitimcilere ulaşmayı ve bu kişileri meslektaşları ile bir araya getirerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları yaratmayı amaçlamaktayız.

Bu noktada meslektaşların  iyi uygulama ve projelerini paylaşacakları organizasyonların hem  iyi uygulamaların yaygınlaşmasını sağlayacağına  hem de yeni iyi  uygulamalara ilham kaynağı olacağına inanıyoruz.

Çalıştay kapsamında, ulusal ve uluslar arası düzeyde kabul görmüş 12 atölye  18 iyi uygulama ve 5 tema eğitimi yer alacaktır. Gürsu, Kestel, Mudanya. Nilüfer. Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere yönelik olacak çalıştaya katılım ücretsizdir.

Çalıştay günü bu  ilçelerde  görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenler  Bursa il milli eğitim müdürlüğü tarafından izinli ve sayılacaktır.

BİLGİ İÇİN,

ERHAN AĞBABA

Çalıştay Koordinotörü

Okul Müdür Yardımcısı: 0505 227 09 80

HALiS KORKMAZ

Okul Müdür Başyardımcısı: O 506 532 57 70

NAZIM HİKMET SEREN

Okul Müdürü: O 505 346 57 74

İLETİSİM VE ULAŞIM

HAVVAA ASLANOBA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Odunlukk mah. 714. Sokak No 8 Nilüfer/BURSA

(2/B ve 2/E numaralı belediye otobüsleriyle gelinebilir.)

TELEFON: O 224 453 48 40 FAX: O 224 453 48 30

Bu haber toplam 4052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.