PALOMA YAYINCILIK'TAN 5 ÇARPICI PSİKOLOJİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

PALOMA YAYINCILIK'TAN 5 ÇARPICI PSİKOLOJİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

Bu seri, kendinizi değiştirmeniz noktasında çok farklı bir içeriğe sahip.

PALOMA YAYINCILIK'TAN 5 ÇARPICI PSİKOLOJİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

MİNDFUCK SERİSİ

1) İŞ YAŞAMI

İş yaşamında kendimizi çoğu zaman korkularla, kuşkularla engelleriz. Karşımızdakilere sinirlenir, kendimizi baskı altına alır, fırsatları boşa harcarız ve sonunda iş yaşamını kendi kendimize dev bir stres kaynağına dönüştürürüz. Kariyer yolumuzu belirlemede ve o yolda emin adımlarla yürümede önümüze çıkardığımız sorunların bizi engellemelerine izin veririz. Gerçekte hak ettiğimizi alamıyorsak, bilin ki işin içinde her zaman kendi kendimizi sabote etmemiz vardır.

Almanya’nın en önemli koçlarından, çok satan kitapların yazarı Petra Bock bize bu blokajların kodlarını nasıl kıracağımızı, daha başarılı, daha anlamlı, daha kaliteli bir iş yaşamı için içimizdeki potansiyeli nasıl geliştirebileceğimizi gösteriyor.

MINDFUCK İş Yaşamı managementbuch.de tarafından  2015 yılı Koçluk Kitapları Ödülü’ne layık görüldü.

mindfuck_isyasami.jpg

2) KOÇLUK

Başkalarını memnun edeceğiz diye kendi gereksinimlerimizi unutursak;
Kendi kendimizi eleştirir, değersizleştirirsek;
Özgüvenle yolumuzda yürüyecek yerde, kendimizi katı kurallara hapsedersek;
Sürekli kendi potansiyelimizin (olanaklarımızın) gerisinde kalırsak
MINDFUCK’a yenik düşeriz!

İlk baskısı kısa sürede tükenen ve ikinci baskısını yaptığımız MINDFUCK-Beyni Becermek kitabında Petra Bock insanın zihinsel olarak kendi kendini nasıl sabote ettiğini anlatmıştı. Almanya’nın en tanınmış koçlarından olan Dr. Petra Bock yeni kitabı MINDFUCK-KOÇLUK’ta insanın kendi kendisini sabote etme olgusunu analiz ediyor ve bu durumdan kurtulmak için kendi kendine nasıl koçluk yapabileceğini anlatıyor. Hangi düşünce kalıplarının Mindfuck’ı ürettiğini, bunların nereden geldiğini ve en sonunda, kendi potansiyelimizi dolu dolu kullanıp daha iyi bir yaşam sürebilmemiz için onu nasıl yenebileceğimizi gösteriyor.

mindfuck_kocluk.jpg

3) KENDİ KENDİMİZİ NİÇİN SABOTE EDERİZ VE BUNA KARŞI NE YAPABİLİRİZ? 

Başarılı koç Petra Bock, Mindfuck’ta insanın zihinsel olarak kendi kendini sabote etme konusunu ele alıyor. Gerçek hayattan örnekler veriyor, okurun kendine dair farkındalığını harekete geçiriyor ve zihinsel faaliyeti etkili bir şekilde uygulamanın kapsamlı bir yolunu gösteriyor.

Mindfuck (beyni becermek) ifadesinin var olduğu ve awaam.org
anlamı, yazarın, hayatlarında daha fazla başarı, anlam ve içindeki potansiyeli iyi kullanmaktan dolayı memnuniyet arayışı içindeki insanlarla yaptığı uzun soluklu çalışma sonucunda ortaya çıkmıştır. Mindfuck ile başımıza çok dert açarız. Dahası, başkalarını da rahatsız ederiz, çünkü aktif olmamız gerektiğinde pasif olur, güvene ihtiyacımız olduğunda güvensizlik yaşar, kendimizi yeni bir duruma açmamız gerektiğinde kapatırız. Bu eşsiz kitapta, okur kendi mindfuck’ını nasıl kıracağını ve yerini etkili düşünme modelleriyle
nasıl dolduracağını öğreniyor.

mindfuck_3ncubaski.jpg

4) AŞK (Aşkta Kendimizi Nasıl Sabote Ederiz ve Buna Karşı Ne Yapabiliriz?) 

Dünyanın en güzel şeyini yaşarken kendimizi sabote ediyor olabilir miyiz? Petra Bock MINDFUCK teorisini ilk kez aşk ve ilişkiler alanına uyguluyor, bunu yaparken bize duygularımızı ve ilişkilerimizi nasıl sabote ettiğimizi gösteriyor. “Her seferinde yanlış insana çatıyorum…”, “Benim hayalindeki kadın yok zaten…”, “Eğer beni gerçekten sevseydin…” Hayatın başka hiçbir alanında potansiyelimizi aşkta olduğu kadar boşa harcamıyoruz. Kendimizi ve karşımızdaki kişiyi düşünce ve duygularımızla sabote ediyorsak bilin ki bunun arkasında MINDFUCK gizlidir.  Bu MINDFUCK’ları keşfedip üstesinden gelerek aşk hayatınızı düzene sokmak ve genel olarak hayatınızı zenginleştirmek için çok değerli bir kaynak.

Almanya’nın en önemli yaşam koçlarından Petra Bock Türkçede yayımlanan ve büyük ilgi gören MINDFUCK (Beyni Becermek) ve MINDFUCK-KOÇLUK kitaplarından sonra üçüncü kitabı MINDFUCK-AŞK ile kendi potansiyelimizi dolu dolu kullanıp daha iyi bir yaşam sürebilmemiz için onu nasıl yenebileceğimizi göstermeye devam ediyor.

mindfuck_ask.jpg

ÖZGÜN VE NİTELİKLİ BİR KİTAP:

KONUŞMAYI KES HAREKETE GEÇ

“Bu harika bir kitap; dolambaçsız ve konunun özüne iniyor. Kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için, harekete geçmeniz gerek ve bu kitap da tam da bu konuda size yardım edecek.” (Deborah Meaden, Girişimci ve yatırımcı)

Hayat hızla akıp gidiyor ve yapmak istediğiniz şeyleri yapmaya başlamak için en iyi vakit “tam şu an.”
Tabii ki korkularınız olabilir ve olması da çok doğal ama onları anlamak sizin duruma hâkim olmanızı sağlayacak. Bu kitapta size gaz verecek pratik araçlar ve egzersizler bulacaksınız ve sonra başlamanın durumları hemen değiştirebildiğini göreceksiniz.
Sadece bir yerden başlayın. Neresi olursa ama bunu şimdi yapın.
Başkaları için çalışanlar ya da kendi patronu olanlar, âşık olanlar ya da aşksız olanlar, sanatçılar, bilim insanları, meşguller ve gözünü saatten ayırmayanlar ... ama en çok da tutkulu olanlar...
 Beklemenin faydası yok. Başlamak ilerlemektir.

konusmayikes4.jpg

Bu haber toplam 4500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.