PEGDER'DEN ANKARA'DA "TRAVMAYA MÜDAHALE YÖNTEMLERİ VE PSİKOLOJİK DANIŞMADA METAFOR KULLANIMI" EĞİTİMİ

PEGDER'DEN ANKARA'DA "TRAVMAYA MÜDAHALE YÖNTEMLERİ VE PSİKOLOJİK DANIŞMADA METAFOR KULLANIMI" EĞİTİMİ

Psikoloji ve Eğitim alanında başarılı eğitimler organize eden PEGDER, 16-17 Aralık 2017 tarihinde Ankara'da "Travmaya Müdahale Yöntemleri ve Psikolojik Danışmada Metafor Kullanımı Eğitimi" düzenliyor.

TRAVMAYA MÜDAHALE YÖNTEMLERİ VE PSİKOLOJİK DANIŞMADA METAFOR KULLANIMI

PEGDER (PSİKOLOJİK EĞİTİM GELİŞİM VE DESTEK DERNEĞİ) GÜVENCESİYLE - ANKARA – 16/17 Aralık

Eğitim Amacı:  Psikolojik Danışmada metaforların ve terapötik kartların kullanımına dair bilgi edinme ve psikolojik travma konusunda güncel olarak kullanılan yöntemleri tanıma ve uygulama pratiği elde etme amacıyla düzenlenen eğitimimiz uygulama ağırlıklı olarak gerçekleşecektir.

Eğitim İçeriği:

Terapötik kartların psikolojik danışmada kullanımı

BASIC-Ph

6 parçalı hikaye

Bilişsel Davranışçı Terapide Travmaya Müdahale

Hikaye ve mektuplarla travma çalışmak.

Metaforlar ile travma çalışmak.

Terapötik Kartlar ile travma çalışmak.

♠ Uygulamalar

Eğitim Tarihleri

16/17 Aralık 2017

Eğitim Saatleri 

09:30 – 17:30

Eğitim Yeri

Raymar Hotels – Meşrutiyet Mah. Selanik-2 Cd. No:74 Çankaya/ANKARA

Eğitim Kontenjanı

30 kişi ile sınırlıdır.

Kimler Katılabilir

Tıp Doktoru, Psikolog, Psikolojik Danışman, Sosyal Hizmetler  ve Psikiyatri Hemşireliği ünvanına sahip uzmanlar , Klinik Psikoloji, Uygulamalı Psikoloji ve Psikolojik Danışmanlık yüksek lisans mezunları ve ilgili bölümlerin 3.- 4. sınıf öğrencileri eğitime başvurabilir.

Sertifika

Eğitime katılanlara “Psikolojik Eğitim Gelişim ve Destek Derneği – PEGDER Onaylı 16 SAATLİK Travmaya Müdahale Yöntemleri ve Psikolojik Danışmada Metafor Kullanımı Eğitimi Katılım Belgesi” düzenlenecektir.

Ücret:

Lisans öğrencileri

400 TL + KDV

Uzmanlar

15 Ekim 2017’ye kadar 400 TL + KDV

15 Kasım 2017’ye kadar 450 TL + KDV

15 Kasım sonrası 500 TL + KDV

Eğitmen 

Uzman Psikolog Reyhan Nuray DUMAN

reyhan

1987 Ankara doğumlu, Uzman Psikolog/ Psikoterapist Reyhan Nuray Duman 2009 yılında Uludağ Üniversitesi Psikoloji bölümünü 94/100 akademik ortalama ile bölüm birincisi olarak bitirmiştir. Lisans eğitimi süresince birçok kez üstün onur ve onur belgeleri almaya hak kazanmıştır.

Lisans eğitiminin ardından 2009 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji yüksek lisans programına kabul edilmiş ,yüksek lisansını 2011 yılında Evli Çiftlerin Kişilik Özelliklerinin Evlilik Uyumuna Etkisi isimli projesi ile başarı ile tamamlayarak  ve uzmanlığını almıştır. Halen Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji Doktora Programına devam etmektedir.  Lisans eğitiminin ardından farklı kurum ve derneklerde psikolog olarak çalışmış, ergen ve  yetişkinlere bireysel danışmanlık ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir. İETT Genel Müdürlüğü bünyesinde Ruh Sağlığı ve Psikoteknik Değerlendirme Merkezini kurarak bu merkez bünyesinde öncelikli olarak travma alanında olmak üzere çok sayıda çalışma ve proje yürütmüştür.

Reyhan Nuray Duman birçok farklı konuda alanında uzman kişiler ve kurumlar tarafından verilen birçok eğitim, seminer, konferans ,kongre ve workshoplara katılmıştır.  Psikoterapi Enstitüsü tarafından verilen ve 3 yıl süren (1080 saat) ileri seviye terapi eğitimi; Bütüncül Psikoterapi  Eğitimi’ne2012 yılında başarı bursu ile kabul edilmiş, 2015 yılında eğitimi tamamlamıştır.  Duman her danışana ait özel bir terapi planlamasını savunan  Bütüncül Psikoterapi yaklaşımının yanında uygulayıcısı olduğu EMDR , BDT, Şema Terapi, Hipnoterapi gibi farklı ekol, teknik ve  yöntemleri de kullanarak, danışanların ihtiyaç ve sıkıntılarına bağlı olarak terapi sürecini planlamaktadır.

İstanbul Psikoterapi Derneği Avrupa Şubesi Başkanı olan Reyhan Nuray Duman Türk Psikologlar Derneği, EMDR Derneği, Hipnoz Derneği gibi Türkiye’de psikoloji ve psikoterapi alanında öncü olan birçok derneğin üyesidir.

Duman yetişkin, ergen, aile/çift terapisi , uzmanlara ve kurumlara yönelik eğitim, süpervizyon ve seminer çalışmalarına devam etmektedir.

ÖNEMLİ BİLGİ:

*Ödemenizi yapmanız durumunda pegder2012@gmail.com e-mail adresine veya 0532 666 08 46 telefon numarasına ödeme bildirimi yapınız.

*Eğitime 15 gün kala yapılan iptallerde eğitim bedeli iade edilmemektedir.

*PEGDER – Eğitim yerini değiştirme hakkını saklı tutar, olası değiştirilme durumunda eğitim yeri 3 gün öncesinden katılımcılara e-posta yada sms yoluyla bilgilendirmesi yapılır.

*PEGDER – Psikolojik Eğitim Gelişim ve Destek Derneği, hiçbir neden belirtmeksizin eğitimi iptal etme hakkını kendinde saklı tutar. Kursun iptal edildiği tarihten sonra katılımcıların ücretleri iade edilir.

*PEGDER – Psikolojik Eğitim Gelişim ve Destek Derneği, eğitimlerin iptal edilmesi durumunda katılımcıların uğrayacağı ulaşım, konaklama ve diğer hiçbir zarardan sorumlu değildir.

*Eğitime kayıt yaptırıp, kaydını iptal ettirmek isteyen katılımcıların ön kayıt(150TL) bedelleri kesilerek taraflarına ödeme yapılır.

SAYGILARIMIZLA

PEGDER – PSİKOLOJİK EĞİTİM GELİŞİM VE DESTEK DERNEĞİ

İletişim: 0532 666 0846 & 0850 302 68 42
E-mail : pegder2012@gmail.com
WEB: https://www.pegder.org.tr/

Bu haber toplam 3761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.