Prof. Dr. Kemal Sayar'la Yapılan Ufuk Açıcı Söyleşiler

Prof. Dr. Kemal Sayar'la Yapılan Ufuk Açıcı Söyleşiler

Psikoterapist ve yazar Kemal Sayar ile yapılan röportajlar...

PROF. DR. KEMAL SAYAR'LA YAPILAN UFUK AÇICI SÖYLEŞİLER

Prof. Dr. Kemal SAYAR, Ruh Sağlığı alanında PDR-Psikoloji-Psikiyatri uzmanlarının birlikte ve el ele çalışması gerektiğini savunan; bu yönüyle de takdirle ve ilgiyle takip ettiğimiz bir psikoterapist. 

Bağdat Caddesi'ndeki ofisinde şiir, edebiyat, psikoterapi ve ruh sağlığı alanı üzerine konuştuk ve kendisiyle samimi bir ortamda muhabbet ettik.

kemal-sayar-gorsel.jpg

Okumakta olduğunuz bu haber metni aracılığıyla, siz değerli okurlarımızın Kemal Sayar'ı daha yakından tanımasını amaçlıyoruz. Telif hakları gereği, röportajlara/vidyolara ulaşmanız için sizi ilgili sitelere yönlendiriyoruz. Bu anlamda, aşağıdaki linkleri tıklayarak metinlere/vidyolara ulaşabilirsiniz.

1) Prof. Dr. Kemal SAYAR- "Günümüzde Psikoterapi: İmkanlar ve Tuzaklar" (PSİART Psikoloji buluşmasında yaptığı konuşmanın yazıya dökülmüş halidir)

2) Prof. Dr. Kemal SAYAR-Prof. Dr. Michael UNGAR- Dr. Radhika Santhanam-Martin "Zor Zamanlarla Başa Çıkmak: Psikolojik Dayanıklılık" (yaklaşık 90 dakika süren 2 vidyo kaydından oluşmaktadır, wifi bağlantısıyla izlemenizi öneririz)

3) Prof. Dr. Kemal SAYAR- "Kalbimizle Düşünemiyorsak Düşünemiyoruz Demektir" (Genç Dergisi Röportajı) 

Röportajdan çarpıcı bir cümle: "Sırt çantanızı alıp uzak coğrafyalara gidin. Başka insanların hikayelerine konuk olun, onlara kendi hikayelerinizi anlatın. Yeryüzünün her köşesinden dostlarınız olsun. Bol bol şiir okuyun. Allah nasip ederse, aşık olun."

Bu haber toplam 2808 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.