Reels Videoları Üretme Ekibimize Katılabilirsiniz

Reels Videoları Üretme Ekibimize Katılabilirsiniz

Reels

REELS VİDEOLARI ÜRETME EKİBİMİZE KATILABİLİRSİNİZ 

Değerli meslektaşlarımız: Hepimizin bildiği gibi son yıllarda insanlar yazı ve metin okumaya çok fazla ilgi göstermiyor. Daha çok video içerikler talep ediliyor ve yoğun bir şekilde izleniyor. O anlamda biz de Dergi p.Dr. Dijital Çalışma Grubumuzu daha çok reels ve youtube videoları çekmek isteyen arkadaşlarımızdan oluşturuyoruz. 

ÖRNEK REELS İÇERİKLERİ      İNDİR
REELS ÇEKİMİYLE İLGİLİ DETAYLAR      İNDİR

Hangi formatta videolar talep ettiğimizi somutlaştırabilmek, size ne gibi katkılar sunacağımı anlatmak ve detayları sizle paylaşabilmek için yüzlerce reels içinden bazılarını seçerek bir excel tablosu hazırladık. Meslektaşlarımızdan da videolar ekledik. Mümkünse bu excel tablosundaki videoları izleyerek "ben şu kategorilerde video çekebilirim" şeklinde bize bildirebilirsiniz.

Video çekimini hemen yapabilir veya bugün yarın müsait değilseniz ilk videonuzu bize 3 gün içinde gönderebilirsiniz. Kategori seçiminizi daha sonra değiştirebilir veya farklı kategoriler de ekleyebilirsiniz. 

Önemli olan video içeriği için kaliteli bir metin hazırlayarak ve trend olan akımları da kullanarak videolar çekmenizdir. 

Siz "tamamdır, bu format benim için uygundur" dedikten sonra çalışmalara başlayabiliriz. Video çekim detaylarıyla ve videonun bize gönderimiyle ilgili de açıklama dosyasında bilgiler var.  

Ayrıca dergipdr ekibine katılmanın size kazandıracağı ücretsiz terapi eğitimleri başta olmak üzere birçok avantajla ilgili de bilgi dosyada bilgi veriliyor. 

Bu anlamda dosyaları inceledikten sonra başvuru yapmak isterseniz 0545 573 77 37 nolu hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

 


 

Bu haber toplam 3628 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.