Osmangazi PDR, Kongre'yi Bekliyor!

Osmangazi PDR, Kongre'yi Bekliyor!

OSMANGAZİ PDR, KONGRE'Yİ BEKLİYOR!

afiş23-24-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi PDR Bölümü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 12. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi için son hazırlıklar tamamlanmak üzere...

Daha önce başvuruya açılan ve yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede kontenjanı dolan kongreyi PDR öğrencileri heyecanla bekliyor.

Yeni bilgilerin öğrenileceği, seminer, çalıştay, panel ve sosyal programın yer alacağı ESOGÜ PDR Kongresine bir aydan daha az bir zaman kaldı.

Hem kongre ekibinde, hem de kongreye katılacak PDR öğrencilerinde son hazırlıklar devam ediyor ve Eskişehir misafirlerini bekliyor.

Kongrenin ana teması olarak, psikolojik danışmanın özünü oluşturan "Değişim, Gelişim ve İletişim" kavramları ele alınacaktır.

Kongreye katılmak isteyen PDR'ciler, resmi web sitesinden ön kayıt yaptırdıktan sonra, gereken ücreti yatırmışlar ve kongre kayıtlarını tamamlamışlardı. Kongrenin kontenjanı 750 kişi ve artık kontenjan dolmuş durumda.

Kongre giriş ücretleri ne kadar oldu?

Derneğe fahri üye olan öğrenciler için : 140 TL

Derneğe fahri üye olmayan öğrenciler için :170 TL

Mezun durumunda olanlar için ise : 170 TL olarak belirlendi ve katılımcılar ücretleri ödeyerek kesin yaptırdılar.

Neden PDR öğrenci kongrelerine katılmalıyım?

Pdr öğrenci kongreleri, Türkiye’nin her yerinden, her üniversiteden öğrencinin katılımıyla gerçekleşir. Yeni arkadaşlar edinme fırsatı, diğer üniversitelerden gelen hocalarımızla tanışma ve ders alma fırsatı, alanımızla ilgili konularda uzman kişilerden bilgi alma ve bildiri sunumlarına katılarak alanımızdaki bilimsel çalışmaları görme fırsatı verir. Üniversitede okurken yapılması gereken en güzel şeylerden biri, öğrenci kongrelerine katılmaktır.

Kongre ekibinin yaptığı son açıklama ne?

Kongre ekibinde olan ve aynı zamanda Osmangazi Dergi p.Dr. Temsilcisi Berk Çeşmeli, konuyla ilgili yaptığı son açıklamada şunları ifade etti:

"Arkadaşlar Merhaba,

Daha önce Konaklama Kayıtlarınızı almıştık ve sitemizde formu belirli bir tarihten sonra kapatmıştık. Belirtilen tarihten sonra bize ulaşan bir kısım arkadaşımızı da listeye dahil ettik ancak bize ulaşıp verisi kaybolan arkadaşımız ya da konaklama konusunda herhangi bir şekilde kayıt yaptırmayan arkadaşlarımızın 30.06.2015 tarihine kadar bana ulaşmaları gerekmektedir.

Aşağıda KADIN ve ERKEK listeleri ayrı ayrı verilmiş tek bir liste bulunmaktadır. Bu listelerde adı olmayan arkadaşların bana ulaşmaları gerekmektedir."

Liste için tıklayınız: YENİ KAYIT LİSTESİ ESOGÜ KONGRE

Kongrenin resmi web sitesine ulaşmak için tıklayınız. 

facebook.com/dergipdr

@dergipdr

instagram.com/dergipdr

Bu haber toplam 3920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.