p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ ALDIRIYORUZ (2. YAZI)

p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ ALDIRIYORUZ (2. YAZI)

p.Dr.Okul Temsilcisi olmanın birçok avantajı var. Bunlardan birisi de "ücretsiz test eğitimleri alma" fırsatına sahip olmak...

p.Dr. KİTAP & DERGİ p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE
ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ
ALDIRIYORUZ

p.Dr. Kitap & Dergi p.Dr. olarak; 7 yıldır PDR bölümüne yönelik yararlı çalışmalar yapan bir öğrenci ailesiyiz.

Ekibimizde PDR lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde meslek elemanları yer alıyor. Kitap ve dergi basım çalışmaları yapıyor, kaliteli ve özgün içerikler üretiyoruz.

p.Dr. Eserlerini Nasıl Temin Edebilirim? Tıklayınız

Çalışmalarımızı "Okul Temsilciliği" sistemiyle yürütüyor ve üniversite kampüslerine ulaşmayı amaçlıyoruz.

p.Dr. Okul Temsilcileri Güncel Listesi İçin Tıklayınız

Onlarca üniversitede tek kişi veya iki-üç kişi tarafından yürütülen Okul Temsilciliği sürecimiz aktif durumda. 

p.Dr. Okul Temsilcisi Ne İş Yapar? Tıklayınız

favicon-001.png     0545 5 737 737 

favicon-001.png     0545 5 PDR PDR 

 

p.Dr. Okul Temsilcisi olan arkadaşlarımıza, mesleki gelişim ve kariyer fırsatı anlamında birçok katkı sunuyoruz. Bunlardan bazıları şöyle;

1) p.Dr. Okul Temsilcileri Buluşması ve Akademik Eğitim Çalıştayı 

(p.Dr. Okul Temsilcilerimizden bir kısmına, yaptığımız buluşmalara davet edilme olanağı sunuyoruz. Eğitim ve çalıştay içeriğinde yer alan konaklama, psikolojik eğitimler ve kültür gezileri gibi faaliyetleri ücretsiz olarak sunuyoruz) 

2) Psikolojik Test Eğitimleri 

(p.Dr. Okul Temsilcilerimize ücretsiz test eğitimleri aldırıyoruz) 

3) Yazarlık Yapma ve Makale Yazım Becerisini Geliştirme

(p.Dr. Okul Temsilcilerimize web sitemizde ve dergimizde köşe ayırarak, mesleki yazılar yazmasına ortam oluşturuyoruz.) 

4) Sosyal Çevre Kazanma ve Network Edinme İmkanı

(p.Dr. ailesi, yaklaşık 80 kişilik p.Dr. Okul Temsilcisi ve toplamda 200 kişilik p.Dr. Temsilcisinden oluşuyor. Ekibimize bahsine giriş katılan temsilciler, tüm illerden ve tüm PDR bölümlerinden arkadaşlar ediniyor. Ayrıca kendi kampüsünde çevresi genişliyor, bölüm öğrencileriyle ve hocalarıyla diyaloğa geçiyor.) 

5) PDR Bölümünün En Köklü Öğrenci Ailesinde Yer Alma Olanağı

(p.Dr. ailesi olarak, 7 yıllık birikimimizle, özellikle yayıncılık anlamındaki tecrübemizle ve organizasyon yeteneğimizle, PDR öğrencilerine yönelik gelişimsel faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca PDR bölümü için çalışan birçok yararlı oluşum var. Biz de elimizden geldiğince her türlü oluşumu ve güzel çalışmaları destekliyoruz, ihtiyaç duyduğumuzda onlardan da destek istiyoruz. Bu anlamda kendimizi hiç kimseye alternatif veya rakip olarak konumlandırmıyor; birbirimizi aynı yolda yürüyen arkadaşlar ve bir elin parmakları olarak görüyoruz.) 

Okul Temsilcilerimize

Ücretsiz Aldırdığımız Test Eğitimleri

7 yıllık süre içerisinde, Okul Temsilcilerimize ücretsiz olarak "Aile Danışmanlığı Eğitimi, Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Cinsel Terapi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Psikoterapi Eğitimi, Enneagram Atölyesi" gibi birçok alanda test eğitimi aldırdık. 

İlerleyen dönemlerde p.Dr. Okul Temsilcilerimize "Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Sanat Terapi, Çocuk Resimlerinin Projektif Yorumlanması" gibi konular başta olmak üzere, yine birçok farklı konuda eğitimler aldırmayı planlıyoruz.

p.Dr. Okul Temsilcilerimize; çalışmalarımıza gösterdikleri özen, ailemize verdikleri önem ve tanıtımlar için harcadıkları emek nedeniyle teşekkür mahiyetinde bu şekilde çalışmalar yapıyoruz.  

Bu metinde, Sakarya Üniversitesi p.Dr. Kitap & Dergi p.Dr. Okul Temsilciliğini Zeynep Tomor ve Emine Yanık ile birlikte yürüten arkadaşımız Ali Rıza SUBAŞI; ücretsiz aldığı Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi'ni anlatıyor. 

 ÇOCUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ

Eğitim, Uzm.Klinik Psikolog Şule EROĞLU tarafından Labirent Psikoloji'de performans, projektif ve zeka testleri üzerine gerçekleştirildi. Eğitim 10.00-13.00/14.00-17.00 saatleri arasında 2 oturum şeklinde sürdü.

egitim3-002.jpg

Merhaba sevgili p.Dr. Kitap ve Dergi p.Dr ailesi.

Sizlere 30 Temmuz 2017 ve 6 Ağustos 2017 tarihlerinde, p.Dr. aracılığıyla katılmış olduğum Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitiminden bahsetmek istiyorum.

Uzman Psikolog Şule Eroğlu tarafından Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Çocuk Algı Testi, Aile Çiz testi gibi yaklaşık 20 alt testten oluşan bir eğitim aldım.

Genel olarak yorumlayacak olursam, her test farklı bir alan hakkında bize çeşitli bilgiler veriyor. Ayroca bireyin aile içi ilişkileri ve çeşitli alanlardaki performansına bağlı olarak belirlenen IQ puanı gibi konularda da fikir edinmemizi sağlıyor. Edindiğimiz bu bilgiler, danışmayı nasıl şekillendireceğimiz, hangi yöntem ve tekniklerle süreci yürüteceğimiz konusunda bize ışık tutuyor.

2 günlük yorucu fakat bir o kadar dolu geçen eğitimlerin ardından, Labirent Psikoloji tarafından verilen “uygulayıcı sertifikası” almaya hak kazanmış oldum.

Gerek okul psikolojik danışma ve rehberlik servisinde gerekse terapi merkezlerinde çocukların IQ düzeyleri, yaşadıkları ruhsal sorunlar ve aile içi ilişkileri hakkında birçok veri elde etmemizi sağlayacak bu testler, bireyi daha iyi tanımak ve anlamak adına önemli katkılarda bulunuyor. 

Herhangi bir ücret ödemeden katıldığım ve yüksek düzeyde faydalandığım bu eğitimi almama vesile oldukları için p.Dr. ailesine ve Abdullah Yalnız hocama teşekkürü borç bilirim...

ali-riza.jpg

ALİ RIZA SUBAŞI/Sakarya Üniversitesi

Bu haber toplam 4011 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.