p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ ALDIRIYORUZ

p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ ALDIRIYORUZ

p.Dr.Okul Temsilcisi olmanın birçok avantajı var. Bunlardan birisi de "ücretsiz test eğitimleri alma" fırsatına sahip olmak...

 

p.Dr. KİTAP & DERGİ p.Dr. OKUL TEMSİLCİLERİMİZE
ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK TEST EĞİTİMLERİ
ALDIRIYORUZ

p.Dr. Kitap & Dergi p.Dr. olarak; 7 yıldır PDR bölümüne yönelik yararlı çalışmalar yapan bir öğrenci ailesiyiz.

Ekibimizde PDR lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde meslek elemanları yer alıyor. Kitap ve dergi basım çalışmaları yapıyor, kaliteli ve özgün içerikler üretiyoruz.

p.Dr. Eserlerini Nasıl Temin Edebilirim? Tıklayınız

Çalışmalarımızı "Okul Temsilciliği" sistemiyle yürütüyor ve üniversite kampüslerine ulaşmayı amaçlıyoruz.

p.Dr. Okul Temsilcileri Güncel Listesi İçin Tıklayınız

Onlarca üniversitede tek kişi veya iki-üç kişi tarafından yürütülen Okul Temsilciliği sürecimiz aktif durumda. 

p.Dr. Okul Temsilcisi Ne İş Yapar? Tıklayınız

favicon-001.png     0545 5 737 737 

favicon-001.png     0545 5 PDR PDR 

 

p.Dr. Okul Temsilcisi olan arkadaşlarımıza, mesleki gelişim ve kariyer fırsatı anlamında birçok katkı sunuyoruz. Bunlardan bazıları şöyle;

1) p.Dr. Okul Temsilcileri Buluşması ve Akademik Eğitim Çalıştayı 

(p.Dr. Okul Temsilcilerimizden bir kısmına, yaptığımız buluşmalara davet edilme olanağı sunuyoruz. Eğitim ve çalıştay içeriğinde yer alan konaklama, psikolojik eğitimler ve kültür gezileri gibi faaliyetleri ücretsiz olarak sunuyoruz) 

2) Psikolojik Test Eğitimleri 

(p.Dr. Okul Temsilcilerimize ücretsiz test eğitimleri aldırıyoruz) 

3) Yazarlık Yapma ve Makale Yazım Becerisini Geliştirme

(p.Dr. Okul Temsilcilerimize web sitemizde ve dergimizde köşe ayırarak, mesleki yazılar yazmasına ortam oluşturuyoruz.) 

4) Sosyal Çevre Kazanma ve Network Edinme İmkanı

(p.Dr. ailesi, yaklaşık 80 kişilik p.Dr. Okul Temsilcisi ve toplamda 200 kişilik p.Dr. Temsilcisinden oluşuyor. Ekibimize katılan temsilciler, tüm illerden ve tüm PDR bölümlerinden arkadaşlar ediniyor. Ayrıca kendi kampüsünde çevresi genişliyor, bölüm öğrencileriyle ve hocalarıyla diyaloğa geçiyor.) 

5) PDR Bölümünün En Köklü Öğrenci Ailesinde Yer Alma Olanağı

(p.Dr. ailesi olarak, 7 yıllık birikimimizle, özellikle yayıncılık anlamındaki tecrübemizle ve organizasyon yeteneğimizle, PDR öğrencilerine yönelik gelişimsel faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca PDR bölümü için çalışan birçok yararlı oluşum var. Biz de elimizden geldiğince her türlü oluşumu ve güzel çalışmaları destekliyoruz, ihtiyaç duyduğumuzda onlardan da destek istiyoruz. Bu anlamda kendimizi hiç kimseye alternatif veya rakip olarak konumlandırmıyor; birbirimizi aynı yolda yürüyen arkadaşlar ve bir elin parmakları olarak görüyoruz.) 

Okul Temsilcilerimize

Ücretsiz Aldırdığımız Test Eğitimleri

7 yıllık süre içerisinde, Okul Temsilcilerimize ücretsiz olarak "Aile Danışmanlığı Eğitimi, Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Cinsel Terapi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Psikoterapi Eğitimi, Enneagram Atölyesi" gibi birçok alanda test eğitimi aldırdık. 

İlerleyen dönemlerde p.Dr. Okul Temsilcilerimize "Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Sanat Terapi, Çocuk Resimlerinin Projektif Yorumlanması" gibi konular başta olmak üzere, yine birçok farklı konuda eğitimler aldırmayı planlıyoruz.

p.Dr. Okul Temsilcilerimize; çalışmalarımıza gösterdikleri özen, ailemize verdikleri önem ve tanıtımlar için harcadıkları emek nedeniyle teşekkür mahiyetinde bu şekilde çalışmalar yapıyoruz.  

Bu metinde, İstanbul Aydın Üniversitesi p.Dr. Kitap & Dergi p.Dr. Okul Temsilcisi olan arkadaşımız Sultan DENİZ; ücretsiz aldığı Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi'ni anlatıyor. 

 ÇOCUK DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ

Eğitim, Uzm.Klinik Psikolog Şule EROĞLU tarafından Labirent Psikoloji'de performans, projektif ve zeka testleri üzerine gerçekleştirildi. Eğitim 10.00-13.00/14.00-17.00 saatleri arasında 2 oturum şeklinde sürdü.

egitim3-001.jpg

EĞİTİM GÜNLERİ

11 HAZİRAN 2017 (1. HAFTA)

Çocuk değerlendirme testleri eğitiminin ilk hafta oturumu;

Materyal dağıtımı ve kursiyerlerle tanışma ile başladı.

PEABODY Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitian Okul Olgunluğu Testi, CATELL 2A Zeka Testi BİNET TERMAN Zeka testi ,AGTE, Gessel Gelişim Figürleri Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Burdon Dikkat Testi, Kent A-G-Y Testi,PORTEUS Labirentleri Testi ve BEİER Cümle Tamamlama Testi ile ilgili içerikleri, test sonuçlarının yorumlanması/rapor hazırlama ve uygulama yönergeleri üzerine çalışma yapıldı

egitim1-001.jpg

18 HAZİRAN 2017 (2. HAFTA)

Çocuklara ve ailelerine yönelik okullarda uygulanabilecek ölçekler incelendi.(çocuklar için anksiyete ölçeği, depresyon ölçeği, hiperaktivite ölçeği, kimdir bu tekniği, kime göre ben neyim, çocuklar için anemnez formu,gözlem formu,KAY-BÖ, öğrenme güçlüğü belirti tarama envarteri, sınav kaygısı ölçeği örnekleri üzerinden çalışıldı.)

Vaka analizleri ve örnek resim analizleriyle eğitime devam edildi.

CAT, LOUISSA DUSS Psikanalitik Hikayeler Testi, GOODENAUGH HARRİS Bir İnsan Çiz Testi, Aile Testi, Bahçe Testi ile ilgili uygulama yönergeleri, içerik ve sonuçların yorumlanması  üzerine çalışma yapıldı.

Eğitmen Uzm.Klinik Psikolog Şule EROĞLU’nun verdiği uygulama örnekleriyle  vaka analizleri üzerine söyleşi yapıldı ve uygulamacı sertifikaları dağıtılarak eğitim bitti.

egitim2-001.jpg

 

Bu haber toplam 3935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.